Obrazi Skupine Emil Frey

Vrednote podjetja ustvarjajo močne vezi med zaposlenimi, saj se z njimi poistovetijo in osmislijo lastno delo. Z njimi oblikujemo in negujemo odnose, ki pozitivno vplivajo na vse zaposlene, na proces dela in nenazadnje tudi na uspeh podjetja. 

Obrazi skupine Emil Frey so tisti zaposleni, ki se po mnenju svojih sodelavcev in sodelavk z vrednotami podjetja najbolje poistovetijo. Jih vsakodnevno izražajo in živijo.

Hotimir Harb

Koordinator delavnice / Emil Frey Avtocenter Maribor

Strast, ki traja že več kot 19 let

"Odlična ekipa sodelavcev, urnik dela, ki mi omogoča dobro usklajevanje poklicnega in privatnega življenja, ter strast do jeklenih konjičkov so tisto zaradi česar po 19 letih dela še vedno vsak dan z veseljem pridem v službo."

Boštjan Mišič

Prodajni svetovalec za osebna vozila Mercedes-Benz / Emil Frey Avtocenter Ljubljana

Investicija v lastno prihodnost

"Veliko podjetje z možnostjo karierne in osebne rasti, odlična ekipa in stimulativno plačilo. To je le nekaj prednosti znotraj številnih dodatnih ugodnosti, ki jih skupina Emil Frey zagotavlja svojim zaposlenim in zaradi katerih je odločitev za delo v skupini Emil Frey odlična investicija v lastno prihodnost."

Jaka Brudar

Prodajni svetovalec za težka tovorna vozila Mercedes-Benz / Autocommerce

Dostop do globalnega znanja

"Ob številnih ugodnostih in stimulativnem plačilu, mi delo v skupini Emil Frey omogoča sodelovanje z globalno ekipo izkušenih strokovnjakov Daimler Truck AG in priložnost za soustvarjanje transportne industrije jutrišnjega dne."

Matej Miklič

Vodja prodaje podjetjem in rabljenih vozil / C Automobil Import

Od asistenta do vodje v treh letih

"Poleg odličnih delovnih pogojev, dobrih odnosov med sodelavci ter številnih priložnosti za rast in razvoj znotraj skupine Emil Frey, mi pri delu največ pomeni podpora vodstva, ki ceni moj doprinos podjetju in ga tudi pošteno nagrajuje."

Tine Kogovšek

Skupinovodja servisa gospodarskih vozil / Autocommerce

Timsko delo in podpora sodelavcev

"Osebno me najbolj navdušuje odličen kolektiv. V službi preživimo veliko časa kar pomembno vpliva na kakovost našega življenja zato mi je pomembno, da je čas preživet v službi kar se da prijeten. Kot sem že omenil pa za piko na i poskrbijo številne ugodnosti in dobra skrb za zaposlene."

Rudi Ovnik

Skladiščni tehnik / Autocommerce

Strast in predanost do dela

"S skupino Emil Frey delim vso svojo strast in predanost do dela, pri katerem sem vedno vesten in natančen. Verjamem, da je le s takšnim pristopom mogoče zagotoviti najvišjo kakovost storitev in zadovoljstvo strank."

Žan Jurca

Skladiščnik / Avto Triglav

Vedno pripravljen na nove izzive in priložnosti

"Podpora in spoštovanje mojega vodje mi omogoča dodatne možnosti za rast in razvoj. Prav tako cenim ekipo sodelavcev, v kateri se odlično počutim. Zadovoljen sem tudi s plačilom in vsemi drugimi ugodnostmi, ki nam jih nudi skupina Emil Frey."