Centri rabljenih vozil Emil Frey Select

Obiščite nas v Ljubljani, Mariboru in Celju

V naših Centrih rabljenih vozil vam pod okriljem uveljavljene znamke Emil Frey Select ponujamo široko izbiro preverjenih rabljenih vozil vseh znamk. V Centrih rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi rabljena vozila Mercedes-Benz z oznako Mercedes-Benz Certified.

Emil Frey Select

Blagovna znamka Emil Frey Select pod svojim okriljem združuje preverjena rabljena vozila vseh znamk. Jamčimo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil: vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani naših strokovnjakov in imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Raziščite ponudbo preverjenih rabljenih vozil v naših centrih v Ljubljani, Celju in Mariboru:

Emil Frey Select Ljubljana Emil Frey Select Maribor Emil Frey Select Celje

Mercedes-Benz Certified

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi rabljena vozila Mercedes-Benz z oznako Mercedes-Benz Certified. Gre za skrbno izbrana vozila znamke Mercedes-Benz z manj kot 120.000 prevoženih kilometrov, ki niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil. Ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified prejmete dodatno enoletno jamstvo, zagotovljena je preverjena zgodovina vozila in preverjena kilometrina, vsa vozila so redno servisirana in imajo več kot 5.000 km ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa.

Preverite ponudbo preverjenih rabljenih vozil Mercedes-Benz Certified v centrih Emil Frey Select:

Ljubljana Maribor Celje

Emil Frey Select Ljubljana

Baragova ulica 9
+386 1 5883 697
rabljena-ljubljana​​@emilfrey.si
 
ponedeljek–petek
8.00–18.00
sobota
8.00–13.00

Emil Frey Select Maribor

Ptujska cesta 132
+386 2 4600 140
rabljena-maribor​​@emilfrey.si
 
ponedeljek–petek
8.00–18.00
sobota
8.00–13.00

Emil Frey Select Celje

Ipavčeva ulica 21a
+386 3 4261 887
rabljena-celje​​@emilfrey.si
 
ponedeljek–petek
8.00–18.00
sobota
8.00–13.00

Kje se nahajamo?

*Navedena akcijska obrestna mera velja za izbrana vozila in do vključno 31. 5. 2023 oz. do odprodaje zalog ter ob nakupu vozila z Emil Frey Select Financiranjem in pod pogoji: višina pologa je pri akciji omejena od 10% do 80%; doba odplačevanja je vezana na ročnost od 12 mesecev do 60 mesecev; DDV je obračunan v obrokih, če je izkazan na prodajnem računu; fiksna obrestna mera 3,99%, storitev obdelave posla 1% od MPC vozila. Pridržujemo si pravico do napak in sprememb v ponudbi in vsebini, brez predhodne najave. Slike so simbolne narave.

Zaloga izbranih vozil, za katere velja posebna ponudba, je količinsko omejena in se lahko razlikuje glede na posamezno poslovalnico. Pred končno sklenitvijo prodajne ponudbe se posvetujte s prodajnim osebjem v Centrih rabljenih vozil Emil Frey Select Ljubljana, Celje ali Maribor.