Centri rabljenih vozil Emil Frey Select

Obiščite nas v Ljubljani, Mariboru in Celju

V naših Centrih rabljenih vozil vam pod okriljem uveljavljene znamke Emil Frey Select ponujamo široko izbiro preverjenih rabljenih vozil vseh znamk. V Centrih rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi rabljena vozila Mercedes-Benz z oznako Mercedes-Benz Certified.

Ugodno financiranje s POLOGOM samo 10 %*

V Centrih rabljenih vozil Emil Frey Select Ljubljana, Celje in Maribor vam nudimo preverjena, malo vožena vozila vseh znamk in cenovnih razredov. Vsa vozila v naši ponudbi imajo znano poreklo in servisno zgodovino ter preverjeno kilometrino. Vsa so tudi podrobno pregledana s strani naših strokovnjakov.

Da bo nakup novega malo rabljenega vozila čim lažji smo pripravili posebno ponudbo – ugodno financiranje s pologom samo 10 %. Naši prodajni svetovalci vam ob nakupu nudijo strokovno svetovanje in po meri pripravijo ugodne pakete financiranja, jamstva in zavarovanja.

Emil Frey Select

Blagovna znamka Emil Frey Select pod svojim okriljem združuje preverjena rabljena vozila vseh znamk. Jamčimo za tehnično brezhibno stanje in varnost vozil: vsa vozila so pregledana in preverjena, ocenjena s strani naših strokovnjakov in imajo opravljen tudi podroben pregled ključnih točk.

Raziščite ponudbo preverjenih rabljenih vozil v naših centrih v Ljubljani, Celju in Mariboru:

Emil Frey Select Ljubljana Emil Frey Select Maribor Emil Frey Select Celje

Mercedes-Benz Certified

V Centru rabljenih vozil Emil Frey Select so na voljo tudi rabljena vozila Mercedes-Benz z oznako Mercedes-Benz Certified. Gre za skrbno izbrana vozila znamke Mercedes-Benz z manj kot 120.000 prevoženimi kilometri, ki niso starejša od petih let ter so uspešno prestala natančni interni tehnični pregled rabljenih vozil. Ob nakupu vozil Mercedes-Benz Certified prejmete dodatno enoletno jamstvo, zagotovljena je preverjena zgodovina vozila in preverjena kilometrina, vsa vozila so redno servisirana in imajo več kot 5.000 km ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa.

Preverite ponudbo preverjenih rabljenih vozil Mercedes-Benz Certified v centrih Emil Frey Select:

Ljubljana Maribor Celje

Emil Frey Select Ljubljana

Baragova ulica 9
+386 1 5883 697
rabljena-ljubljana​​@emilfrey.si
 
ponedeljek–petek
8.00–18.00
sobota
8.00–13.00

Emil Frey Select Maribor

Ptujska cesta 132
+386 2 4600 140
rabljena-maribor​​@emilfrey.si
 
ponedeljek–petek
8.00–18.00
sobota
8.00–13.00

Emil Frey Select Celje

Ipavčeva ulica 21a
+386 3 4261 887
rabljena-celje​​@emilfrey.si
 
ponedeljek–petek
8.00–18.00
sobota
8.00–13.00

Kje se nahajamo?

*Za več o ponudbi za izbrano vozilo in o končnih prodajnih pogojih vam je na voljo prodajno osebje v Centrih rabljenih vozil Emil Frey Select Ljubljana, Celje in Maribor. Navedene cene vključujejo davek na motorna vozila (DMV) in 22% DDV. Ponudba izbranih vozil se lahko zaradi narave poslovanja dnevno spreminja. Pridržujemo si pravico do napak in popravkov v vsebini in ponudbi, brez predhodne najave. Slike so simbolne narave.