Alfa Romeo Tonale Hybrid od 29.990 €

Vaša je lahko za 29.990 €

Odpeljite novo Alfa Romeo Tonale po ugodni ceni, zraven pa prejmite še bon v vrednosti 300 € za nakup dodatne opreme in 5-letno jamstvo.*

 

Izkoristite posebno ponudbo in si zagotovite svojo v Emil Frey Avtocentru Ljubljana ali Maribor.

Obiščite naše salone in izkoristite posebno ponudbo.

 

 

Odkrijte novo dimenzijo hibrida

Znamka Alfa Romeo, ki od leta 1910 v svojem DNK nosi plemenitost italijanskega športnega duha, z modelom Tonale predstavlja korenito evolucijo, usmerjeno v novo dobo povezljivosti in elektrifikacije.

Nova definicija športnosti za 21. stoletje

Tonale predstavlja fascinantno novo pot, ki vodi v prihodnost. Prinaša nezgrešljiv italijanski slog, ki zvesto sledi svojemu poreklu, najnovejšo tehnologijo in sisteme elektrifikacije; vse to zasnovano v skladu z značajem znamke. Model Tonale prihaja z jasno misijo: na novo opredeliti športnost za 21. stoletje.

Tehnologija, ki podira rekorde

Zahvaljujoč programski opremi naslednje generacije, Alfa Romeo Tonale ponuja celoten nabor tehnoloških inovacij. Gre za prvi avtomobil, ki je prejel certifikat NFT blockchain, ponaša se z glasovnim pomočnikom Amazon Alexa, omogoča uporabo ekskluzivnih storitev Amazon in še mnogo več. Ekosistem integriranih digitalnih storitev zagotavlja najboljšo izkušnjo v vozilu in zunaj njega.

 

 

Več o izpustih in porabi navedenih modelov vam je na voljo na www.alfaromeo.si

 

*Navedena cena 29.990 EUR velja za model Alfa Romeo Tonale 1.5 Hybrid DCT7 130 Super in že vključuje popust v višini 1.500 EUR, ki je v primeru financiranja pri Summit Leasing Slovenija.

Vrednostni bon v znesku 300 EUR (z vključenim DDV) velja le za nakup dodatne opreme ob nakupu novega vozila Alfa Romeo Tonale pri Emil Frey Avtocentru Ljubljana in Maribor. Akcija velja do preklica. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino ali združevati z drugimi popusti. Bon krije vrednost nakupa dodatne opreme za osebna vozila po maloprodajnih cenah (z vključenim DDV). Bon je vnovčljiv le ob enkratnem nakupu pri Emil Frey Avtocentru Ljubljana in Maribor. V primeru, da je vrednost nakupa dodatne opreme manjša od 300 EUR, kupec ni upravičen do izplačila razlike v gotovini. V primeru, da je vrednost nakupa dodatne opreme večja od 300 EUR, je stranka dolžna doplačati razliko do končne vrednosti nakupa. Bon lahko vnovčijo fizične in pravne osebe 30 dni od dneva nakupa novega vozila Alfa Romeo Tonale. Neizpolnjen ali pomanjkljivo izpolnjen bon je neveljaven.

5 letno jamstvo Jamstvo 5 Plus oz. podaljšano jamstvo (2+3 leta ali 150.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej) velja pri izvedenki 1.5 Hybrid DCT7 130 Speciale in je že vključeno v ceno vozila. Jamstvo 5 Plus (2+3 leta ali 150.000 km, velja pogoj, ki nastopi prej) na ostalih različicah stranka dobi brezplačno samo v primeru nakupa novega vozila z Alfa Romeo Financiranjem pri Summit Leasing Slovenija.
Za podrobnejše informacije se obrnite na alfa-lj​@emilfrey.si ali na alfa-mb​@emilfrey.si